Vores historie

Café Delias åbnede på Marielyst i april 2019.


Vi ligger lige midt på Marielyst torv, i dejligt lyst lokale, med panoramavinduer hele vejen rundt, så man kan opleve den sommerlige og varme stemning.


Hvad du enten er til en weekendophold på Falster ned i Marielyst, oplevelser, afslapning, naturoplevelser, ferie, eller er I pa vej en tur syd på, til sol og varme, ja, så er Cafe Delias et besøge værd. En bid af Italien. Vi har ca. 60 plads indenfor og ca.150 plads udenfor, hvor man kan nyde sol, varm og sommermusik.Café Delias er kendt over hele Falster, Lolland og Sjælland for det bedst pizza.Hos Café Delias kan du spise pizza lavet i original Siciliansk stenovn.


Vi har et bredt udvalg af take away:

Salater, pasta, pizzaer (også glutenfri pizzabunde).

Veganske retter (dog kun veganske burger), frokostretter, børneretter, forretter og hovedretter, samt kaffe og kage.


Glæd dig til at spise en ægte italiensk pizza.


Vi bruger åben ild i en ægte italiensk stenovn importeret direkte fra Italien, hvilket gør at vores pizzaer bages ved ca. 400 grader.


Vi går ikke i kompromis.

Her hos Cafe Delias har vi udviklet vores ideal og unikke dejopskrift.

Den rigtig opkrift holder vi for hos selv, men du skal vide at dejen er en blanding af tre forskellige slags mel og andre ingredienser, med en hævning på 48 timer.


Den kombination af dejen og stenovnens passende temperatur, gør at pizzabunden er sprød, let og lækker. Sammensat med den topping du vælger, gør din pizza endnu til en ren oplevelse.


Vores pizzaer smager godt også som take - away, men for at opleve den bedste madoplevelse, smager pizzaerne endnu bedre hvis I spiser, når de lige er brandevarme og taget direkte fra ovnen. 

Så tag familien med, og nyd pizzaerne hos os.

           Buon appetito !!

 ÅBNINGSTIDER

Mandag
Lukket
Tirsdag - Søndag
11.30 - 21.00
Café Delias
2023
Best pizza